Guvernul Republicii Polonia oferă burse pentru studii de cercetare în universităților poloneze tinerilor academicieni din Europa de Est, Rusia, Asia Centrală și Caucaz. Sunt oferite 25 de burse pentru doi/trei ani de studii la Universitatea din Varsovia. Data limită de depunere a documentelor este 15 martie 2017.

Pentru a aplica trebuie să întruniți următoarele condiții:
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Fundația Friedrich Ebert (FES) anunță un concurs de înscriere la academia politică pentru tineri politicieni şi tineri activi social care doresc să-și perfecționeze cunoștințele și abilitățile politice în cadrul unui program de instruire inovativ. În cadrul academiei politice vor fi oferite 20 de burse.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Biroul Asociat de Avocaţi „Popa și Asociații” oferă două burse de 500 euro pentru studenţii de la Drept. La concurs se pot înscrie studenţii din anul III-IV ai Facultăţilor de Drept din cadrul instituţiilor de învăţământ superior din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Banca Mondială oferă burse de studii tinerilor din țările în curs de dezvoltare pentru un program de master pe un subiect din domeniul dezvoltării. Mai exact, gestionarea politicii economice, politica fiscală, și gestionarea infrastructurii. Data limită de aplicare 23 februarie 2017.

Bursa acoperă cheltuielile ce țin de școlarizare, biletul de avion dus-întors, asigurarea de sănătate, și indemnizație de călătorie. Totodată, lunar se va oferi o sumă de bani pentru cheltuieli curente.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

colege girlsBursele elevilor și studenților vor fi majorate cu 5%

Guvernul a decis, miercuri, că bursele vor fi indexate cu 5%, transmite IPN. Astfel, mărimea bursei de categoria întâi pentru studenții ciclul I în învățământul superior va constitui 800 de lei. 680 de lei va fi bursa de categoria a doua și 630 de lei – bursa de categoria a treia. Este stabilită și bursa socială, mărimea acesteia va fi de 420 de lei.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

2017 Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) Fellowship Program

The 2017 Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative (YTILI) Fellowship Program application period opens on January 9, 2017 and closes on February 6, 2017 at 5:00EST.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

BCR Chișinău lansează o nouă ediție a Bursei Speranței

BCR Chișinău lansează a doua ediție a concursului BURSA SPERANȚEI destinat studenților care au obținut rezultate remarcabile la învățătură și în cercetare. Bursa va acoperi taxa pentru studii, cheltuielile necesare pentru achiziționarea de materiale didactice, participare la conferințe studențești, programe de cercetare și perfecționare.
Citeste mai departe

Categoria: Burse


<< 1 2 3 ... 19 >>