Programul de Burse Victoriabank – încă pentru o 100 cei mai buni studenţi!

Pentru al doilea an consecutiv Victoriabank lansează Programul de Burse Victoriabank 2011, pentru selectarea a 100 de tineri, care îşi fac studiile în universităţile din Republica Moldova şi care au obţinut rezultate remarcabile atât în domeniile de studii, cât şi în activităţile extra curriculare. Valoarea totală a celor 100 de burse acordate este de 650 000 lei, din acestea 70 de burse de merit şi 30 de burse sociale.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Burse MUSKIE


Burse Edmund S. Muskie

Guvernul Statelor Unite ale Americii anunţa Programul de burse pentru studii post-universitare Edmund S. Muskie (Muskie) pentru anul 2012. Termenul-limită de depunere a documentelor este 2 noiembrie 2011.

Lansat în 1992 de Congresul SUA pentru a încuraja dezvoltarea democratică şi economică în Eurasia, Programul de burse pentru studii post-universitare Edmund S. Muskie este un program al Biroului Educaţie şi Cultură al Departamentului de Stat, SUA, administrat de IREX (Consiliul pentru Cercetări şi Schimburi Internaţionale).  


Citeste mai departe
Categoria: Burse

Burse SUA Marea BritanieProgramul de burse în SUA şi Marea Britanie

A fost anunţat programul de burse de studii pentru anul academic 2012-2013 în SUA şi Marea Britanie. Programul dat oferă posibilitatea de a obţine burse de studiu în şcoli private din SUA şi Marea Britanie.

Pentru SUA sunt 2 programe de studii: ASSIST şi DAVIS. Programul ASSIST oferă posibilitatea de a face studii în şcoli private în SUA în decurs de un an. Bursa include plata pentru studii, cazare şi alimentare, bilet avion tur-retur. Elevii selectati vor achita o taxa de 1250 Dolari SUA plus costul vizei şi taxa SEVIS.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Burse Cehia

CEHIA OFERĂ 13 BURSE DE STUDII PENTRU MOLDOVENI. AFLĂ CUM POŢI PARTICIPA LA SELECŢIE.

Cehia oferă cetăţenilor Republicii Moldova 13 burse universitare şi postuniversitare pentru anul de studii 2012- 2013.

6 burse sunt acordate pentru studii superioare de licenţă  (ciclul I - bachelor), cu durata de 3 – 4 ani în domeniile: agricultură, economie, inginerie, mediul ambiant/ecologie, managementul resurselor umane şi medicină.
Citeste mai departe

Categoria: Burse

Burse pentru JurnaliştiBursele Europene JTI pentru Jurnalişti

Lansarea ediţiei 2011-2012

Fundaţia Euromonitor pentru Excelenţă, cu sprijinul Agenţiei AD Media Consult, anunţă continuarea programului  Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti prin lansarea ediţiei 2011-2012.

Bursele Europene JTI pentru Jurnalişti reprezintă un program de încurajare şi facilitare a pregătirii profesionale şi se adresează jurnaliştilor care doresc să capete o expertiză profesională în problematica europeană. Acest program îi ajută pe  participanţi să aprofundeze înţelegerea tematicilor legate de Uniunea Europeană, cadrul de reglementare, funcţionarea instituţiilor, relaţionarea între Statele Membre, precum şi maniera în care este abordată problematica europeană de către media occidentală.


Citeste mai departe

Categoria: Burse

Burse de Merit 2011 - pentru cei mai buni studenţi ai ţării a XVI-ea  Aniversare

Burse de Merit 2011

Centrul de Informaţii Universitare anunţă concursul Burse de Merit – 2011 pentru cei mai buni studenţi ai ţării, organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova, cu suportul financiar al BC Moldova Agroindbank SA şi Сompaniei Orange Moldova.

Cei mai buni studenţi şi masteranzi vor beneficia de 50 de burse anuale în valoare de 12000 lei. Studenţii de la ultimul an de studii (ciclul licenţă) vor beneficia de 35 de burse, iar pentru studenţii masteranzi de la primul an de studii (ciclul masterat) sunt disponibile 15 burse.


Citeste mai departe

Categoria: Burse

BurseBURSE SUPLIMENTARE PENTRU TINERI DIN FAMILII DEZAVANTAJATE

Centrul de Informaţii Universitare (CIU) anunţă cel de-al doilea an de desfăşurare a Proiectului “Burse Suplimentare pentru Tinerii din Familii Dezavantajate”, organizat cu suportul financiar al Fondului de Urgenţă / Fundaţiile pentru o Societate Deschisă şi administrat local de Fundaţia Soros-Moldova, fiind susţinut de Ministerul Educaţiei şi de Ministerul Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei din RM.


Citeste mai departe

Categoria: Burse


<< 1 ... 18 19