La data de 14 martie 2018, în incinta Palatului de Cultură, tinerii au participat la Loteria Primăverii, unde au câştigat cele 9 vouchere puse în joc, precum şi alte premii speciale oferite de organizatori.

La loterie au participat toți doritorii. Costul unui bilet pentru participare a fost de 20 lei. Extragerea a avut loc chiar în aceeași zi, iar câștigătorii au plecat acasă
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

La data de 14 martie, cele mai frumoase, inteligente și ambițioase tinere din municipiul Soroca au concurat pentru titlul cel mare, la Concursul “Miss Soroca 2018”. În urma competiției dintre participante, care au încântat la maximum publicul prezent, juriul a desemnat-o cu titlul de ”Miss Soroca 2018” pe Carolina Darii.  

Carolina Darii, este originară din satul Tătărăuca Veche, r-nul Soroca, are 19 ani, studentă în anul patru la Colegiul ”Mihai Eminescu”, este dansatoare în
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Concurs de achiziționarea serviciilor_CRT DACIA

Concurs pentru achiziționarea serviciilor prin metoda cererii ofertelor de prețuri

Denumirea organizației contractante: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

Sediul organizației contractante (adresa depunerii ofertelor și desfășurării concursului): str. Mihail Sadoveanu nr. 21, or. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova, e-mail: crt.dacia@gmail.com, web: http://www.youthsoroca.md.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Concurs de achiziționarea serviciilor_CRT DACIA

CONCURS PENTRU ACHIZIȚIONAREA SERVICIILOR PRIN METODA CERERII OFERTELOR DE PREȚURI

DENUMIREA ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

SEDIUL ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE (adresa depunerii ofertelor și desfășurării concursului): str. Mihail Sadoveanu nr. 21, or. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova, e-mail: crt.dacia@gmail.com, web: http://www.youthsoroca.md.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

CRT DACIA angajeazăContext: Postul vacant de ”Asistent de proiect”, care este oferit de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor FOCUS”, implementate cu suportul Fundației Guvernului și Societății Civile a Principatului Liechtenstein (LED).
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

CRT DACIA angajeazăContext: Postul vacant de ”Coordonator serviciul de asistență socială și formarea deprinderilor de viață independentă”, care este oferit de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor FOCUS”, implementate cu suportul Fundației Guvernului și Societății Civile a Principatului Liechtenstein (LED).
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

CRT DACIA angajeazăCONTEXT: Postul vacant de ”Coordonator serviciul de medierea muncii, consultanță și monitorizare”, care este oferit de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor FOCUS”, implementate cu suportul Fundației Guvernului și Societății Civile a Principatului Liechtenstein (LED).


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


1 2 ... 38 >>