Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova lansează concursul “Premiul național pentru tineret”, ediţia 2017. Concursul se desfăşoară anual, cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului (a doua duminică a lunii noiembrie) şi are drept scop remarcarea realizărilor, performanţelor tinerilor, precum şi a contribuţiei lucrătorilor de tineret, organizaţiilor de tineret de la nivel local pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

Nominalizările concursului sunt următoarele:

1. Premiul naţional pentru tineret
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

„Toamna se numără bobocii”, iar cei de la EXCEL, vor să vadă cât de multe ați învățat pe parcursul anului trecut. Așadar, sunteți provocați, să vă înscrieți în concurs la una din cele 3 categorii și să arătați lumii ce puteți.

#English Band

#Science Junior (matematică în engleză)
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

A.O. „INVENTO” vă invită să participați în cadrul unui concurs internațional de fotografie „Pace prin Democrație”. Învingătorul concursului va beneficia de un curs internațional de formare în Istanbul, Turcia, unde va avea posibilitatea să se familiarizeze cu valorile democrației și mecanismul de funcționare a acesteia.

„Pace prin Democrație” este un proiect care urmărește să
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” invită ansamblurile de dans pentru participarea la Festivalul- Concurs Internațional de Dans Popular „HAI LA JOC”, ediția 2017.

Din anul acesta secțiunea: FOLK MODERN, pentru oricare colectiv de dans din Moldova!
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Cu ocazia Zilei Internaționale a Fotografiei, Château Vartely lansează concursul fotografic dedicat strugurilor din Moldova și promite premii pe măsură.

Ai ratat sezonul fotografiilor în maci, rapiță sau floarea soarelui? Recuperează acum! Ieși în vie, pe podgorii, în grădină la bunei sau la vinărie, singur, cu omul drag sau cu
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Proiectul ”Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova III”

CONCURSUL DE SELECTARE A CENTRELOR DE TINERET

în cadrul Proiectului ”Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova III”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, lansează concursul de selectare a centrelor de tineret în cadrul Proiectului ”Consolidarea sectorului de servicii prietenoase tinerilor din Republica Moldova, susținut financiar de către Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova. Proiectul are drept scop de a contribui la dezvoltarea și eficientizarea activității prestatorilor de servicii prietenoase pentru tineri din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Premiile „Cartier Women's Initiative Awards” oferă o oportunitate unică proiectelor cu potențial de creștere semnificativă în anii următori, care sunt conduse de femei.

Începând cu anul 2006, Premiile Cartier Women’s Initiative au susținut peste 181 de întreprinzători de sex feminin din întreaga lume. În fiecare an, în prima rundă a competiției,
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


1 2 ... 36 >>