CRT DACIA angajeazăContext: Postul vacant de ”Asistent de proiect”, care este oferit de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor FOCUS”, implementate cu suportul Fundației Guvernului și Societății Civile a Principatului Liechtenstein (LED).
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

CRT DACIA angajeazăContext: Postul vacant de ”Coordonator serviciul de asistență socială și formarea deprinderilor de viață independentă”, care este oferit de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor FOCUS”, implementate cu suportul Fundației Guvernului și Societății Civile a Principatului Liechtenstein (LED).
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

CRT DACIA angajeazăCONTEXT: Postul vacant de ”Coordonator serviciul de medierea muncii, consultanță și monitorizare”, care este oferit de către Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA în cadrul Proiectului ”Serviciul de formare și integrare pe piața muncii a tinerilor FOCUS”, implementate cu suportul Fundației Guvernului și Societății Civile a Principatului Liechtenstein (LED).


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Concurs de achiziționarea bunurilor

CONCURS PENTRU ACHIZIȚIONAREA BUNURILOR PRIN METODA CERERII OFERTELOR DE PREȚURI

DENUMIREA ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA.

SEDIUL ORGANIZAȚIEI CONTRACTANTE (adresa depunerii ofertelor și desfășurării concursului): str. Mihail Sadoveanu nr. 21, or. Soroca, MD-3006, raionul Soroca, Republica Moldova.


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Invitaţie pentru concursul de granturi 2017

În cadrul proiectului “Impuls nou pentru dezvoltarea afacerilor în regiunea de Nord a Moldovei 2017-2019” finanţat de Agenţia Cehă pentru Dezvoltare

Termenul final pentru depunerea cererilor

 15 Decembrie, 2017 ora Moldovei 17:00
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova lansează concursul “Premiul național pentru tineret”, ediţia 2017. Concursul se desfăşoară anual, cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului (a doua duminică a lunii noiembrie) şi are drept scop remarcarea realizărilor, performanţelor tinerilor, precum şi a contribuţiei lucrătorilor de tineret, organizaţiilor de tineret de la nivel local pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

Nominalizările concursului sunt următoarele:

1. Premiul naţional pentru tineret
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

„Toamna se numără bobocii”, iar cei de la EXCEL, vor să vadă cât de multe ați învățat pe parcursul anului trecut. Așadar, sunteți provocați, să vă înscrieți în concurs la una din cele 3 categorii și să arătați lumii ce puteți.

#English Band

#Science Junior (matematică în engleză)
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


1 2 ... 37 >>