Proiectul de Competitivitate al USAID anunță un concurs de selectare a unui stagiar care va susține activitățile proiectului în industria ușoară cu accent pe modă. Stagiarul selectat va lucra prin part time și va contribui la realizarea obiectivelor Proiectului de Competitivitate al USAID Moldova. Activitățile care vor fi implementate în cadrul stagierii includ cercetări și analize, organizări de evenimente, project management.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Dezvoltarea unei afaceri presupune multe riscuri și un efort considerabil din partea celui care o inițiază. După ce apare ideea, prima problemă cu care se confruntă este cea financiară. Cu un prim ajutor pentru cei care vor să-și vadă visul împlinit vine Agenția pentru Inovare și Transfer tehnologic. Întreprinderea a lansat concursul „Cea mai bună idee inovațională”, acțiune prin care vrea să contribuie la dezvoltarea social-economică a țării și să identifice cea mai viabilă idee de afacere din domeniul inovațiilor.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

CONCURS DE ANGAJARE

CONTEXT: Postul vacant de Specialist Șef, Relații cu Publicul, care este oferit în cadrul Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA.

PERIOADA DE ANGAJARE: 12 luni.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE) anunță concurs pentru tinerii motivaţi, interesaţi de domeniul relațiilor internaționale, afacerilor europene, să se înscrie la programul de stagiere în cadrul organizației în perioada mai – iulie 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Studenții care învață la facultățile de drept din țară sunt invitați să participe la Olimpiada Naţională de Drept 2017. Obiectivul evenimentului reprezintă avansarea cunoştinţelor teoretice şi formarea deprinderilor practice ale studenţilor în domeniul jurisprudenţei.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

În contextul Zilei Internaționale a Familiei, celebrată anual la 15 mai, Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Familiei lansează un concurs naţional pentru toate familiile din Moldova. Iată ce trebuie să faci pentru a participa.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Proiect ”Fii TU Schimbarea”_CRT DACIACONCURS de recrutarea tinerilor formatori de opinie în domeniul prevenirii violenței în familie

  • Ești un tânăr activ și dorești să te implici în activități de voluntariat?
  • Vrei să contribui la prevenirea violenței în familie?
  • Aplică la acest concurs și fii membru al echipei tinerilor formatori de opinie în domeniul prevenirii violenței în familie în cadrul Proiectului ”Fii TU Schimbarea”, implementat de Centrului de Resurse pentru Tineret DACIA. 
    Citeste mai departe
    Categoria: Concursuri


<< 1 2 3 ... 33 >>