Îți pasă de natură? Vrei să fii o parte a unei soluții la provocări? Te simți creativ? Regizează și filmează un scurt metraj despre unul dintre cele trei subiecte și intră în competiția pentru premiul mare.

Anul acesta, concursul propune trei teme principale:
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Ești pasionat de pictură și te interesează politica? Orice profesionist este eligibil pentru a intra în competiția de caricaturi politice publicate în orice sursă și în orice limbă. Competiția Națiunilor Unite / Ranan Lurie este acum deschisă pentru înscrieri.

Înscrierile trebuie să reprezinte munca efectuată de la
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

ERASMUS+ Youth Info Centru în Moldova provoacă tinerii și lucrătorii de tineret, care au participat la oportunitățile oferite de programul Erasmus+: Youth in Action, să se înscrie la concursul online intitulat „What is plus in my Erasmus+ Youth mobility Experience”. 
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Eseul scris nu este doar o metodă de evaluare academică, ci și o artă, care necesită nu numai abilități de povestire, ci și de prezentarea povestirii. Aceasta este părerea organzatorilor, care își doresc să descopere talentul de scriere a eseurilor din comunitatea studențească.

Concursul de scriere a eseurilor va dura timp de un an (până la 1 iunie 2018), iar în fiecare lună vor fi anunțați 13 câștigători ai
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Fotografi profesioniști și amatori din întreaga lume sunt invitați să participe la Concursul internațional de fotografie dedicat schimbărilor climatice și protecției stratului de ozon, care va avea loc în perioada 10 iulie - 11 septembrie 2017.

Organizatorii cer de la participanți să arate și să spună prin
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Proiectul internațional „Trasee eminesciene” și-a propus să promoveze opera celui din urmă reprezentant al romantismului în rândurile elevilor din Bucovina, Regiunea Cernăuți și Chișinău. Prin urmare, pentru a susțiine inițiativa, Direcția generală educație, tineret și sport a Primăriei Chișinău organizează concursul de recitare a liricii eminesciene „La Putna”. Etapa municipală va avea loc la 25 iulie 2017, începând cu ora 10:00, în incinta Centrului Academic Internațional Eminescu (bd. Dacia 20, sectorul Botanica).

Concursul face parte din proiectul internațional „Trasee
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Echipa GrowMeUp invită toți doritorii la o expoziție unică cu genericul NatureZone. Dacă culorile te reprezintă, pensulele și creioanele sunt instrumente prin intermediul cărora redai pe foaie ce te inspiră, iar natura îți este muză, poți să-ți etalezi picturile în cadrul expoziției propuse.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


<< 1 2 3 ... 36 >>