Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii Pestalozzi (Elveţia), anunţă concurs de selectare a 40 de tineri pentru Schimbul Intercultural în Satul Copiilor, Trogen, Elveţia. În cadrul Schimbului Intercultural, în perioada 22 iulie – 12 august 2013, participanții vor fi implicați în activităţi de educaţie non-formală împreună cu alți tineri din Elveția, Serbia și Macedonia. Organizatorii achită cazarea şi alimentarea participanţilor pe durata proiectului.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Centrul Internațional de Oportunități Educaționale (ISCEO) în parteneriat cu Studio Cambridge lansează concursul național „English Skills Championship” (ESC) care se va desfășura în perioada 20 februarie 2013 – 20 mai 2013. Sunt invitați toți elevii Republicii Moldova (care studiază limba engleză) cu vîrsta cuprinsă între 9 și 16 ani. Participînd la acest concurs acceptați provocarea de a fi buni și foarte buni în plan academic pentru a cîștiga șansa inedită de a crește atît din punct de vedere lingvistic cît și personal în cadrul școlilor de vară britanice și celor din Republica Moldova. Participarea la concurs este gratuită și miza – 2 săptămîni de școală de vară, în calitate de premiu – își merită efortul.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Serviciul Tineret și Sport al Aparatului Președintelui raionului Soroca în parteneriat cu Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA organizează Concursul Raional „Tineri, Veseli, Curajoși”. Concursul va avea loc la Palatul de Cultură orașul Soroca la data de 30 martie 2013 începând cu ora 14:00. 
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Corpul Păcii SUA în Moldova, extinde termenul limită pentru concursul de selectare a Asociaţiilor Obşteşti pentru a colabora cu voluntarii Americani din Programul Dezvoltare Comunitară şi Organizaţională (DCO) în perioada 2013-2015. Scopul programului DCO este susținerea societății civile și administrației publice locale în vederea dezvoltării comunitare durabile în Moldova. Dacă sunteţi Asociaţie Obştească care este înregistrată oficial şi activează de cel puțin 2 ani în Republica Moldova – vă invităm să aplicaţi pentru posibilitatea de a colabora cu un voluntar din SUA. Asociaţiile Obşteşti din comunităţile rurale sânt încurajate să aplice.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Asociaţia Naţională a Tinerilor Manageri din Moldova (ANTiM) cu susținerea Fundației ARGIDIUS și a partenerilor locali, organizează în perioada 25 februarie – 18 iunie 2013 ediţia a IX-a a Concursului Naţional de Business Planuri pentru Tineri (CBP 2013). Scopul acestui concurs este de a susține și promova ideile tinerilor care doresc să-și deschidă propria afacere, astfel contribuind la dezvoltarea social-economică a țării noastre. Concursul Național de Business Planuri este destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 18-35 de ani care doresc să inițieze sau să dezvolte propria afacere. Participanţii CBP2013 vor avea posibilitatea de a concura pentru granturi de inițiere a afacerii, vor acumula cunoştinţe în elaborarea unui plan de afaceri de succes, vor fi susținuți și ghidați de către mentori profesioniști, iar finaliştii vor avea şansa să-şi prezinte ideea și capacitățile de antreprenor, investitorilor prezenți la Gala Ideilor de Afaceri.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

În perioada 1-31 martie curent, Centrul pentru Politici şi Analize în Sănătate (Centrul PAS) în colaborare cu Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei, Primăria Municipiului Chişinău şi IPNA Teleradio-Moldova organizează un concurs pentru copii, adolescenţi şi tineri cu tematica “Spaţii publice şi locuri de joacă, odihnă, educaţie şi de muncă libere de tutun!”. Scopul concursului este creșterea gradului de sensibilizare privind riscurile fumatului şi expunerea la fumul de tutun pentru formarea în societate a înţelegerii că tutunul distruge sub orice formă şi sub orice mască. La concurs sunt invitaţi să participe elevii din învăţământul preuniversitar, secundar profesional, mediu de specialitate şi superior.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Ministerul Educației demarează, pe 1 martie, ediția 2013 a Olimpiadei Naționale, la care vor participa în jur de trei mii de elevi din învățământul preuniversitar. Concursul va fi organizat la Chișinău și Comrat, la 17 discipline de studii, în perioada martie-aprilie. Câștigătorii locurilor I vor fi premiați în cadrul unui eveniment festiv, organizat la sfârșitul lunii aprilie, cu participarea conducerii Ministerului Educației. Elevii care vor ocupa locurile II, III și cei care vor obține mențiuni, vor fi premiați la sfârșitul fiecărui concurs în parte.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


<< 1 ... 32 33 34 ... 38 >>