Concurs al ofertelor de pret privind achizitionarea serviciilor Concurs prin cererea ofertelor de preţuri nr. 3070-op/12

Autoritate contractantă: Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA

Adresa: or. Soroca, str. Mihai Sadoveanu 21, MD-3006

Tel: 0/230/23619, Fax: 0/230/92964

Membru al grupului de lucru, responsabil de procedura de achiziţie: Babici Ion
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

CRT DACIAConcurs de granturi mici pentru dezvoltarea instituţională a organizaţiilor de tineret

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului şi Sportului lansează un concurs de granturi mici pentru dezvoltarea instituțională a organizațiilor de tineret membre și ne-membre CNTM. Scopul programului de granturi mici este de a oferi suport organizațiilor de tineret în fortificarea capacității interne, în special ce ţine de planificarea strategică, viabilitate financiară, advocacy pentru participarea tinerilor, buna guvernare. CNTM va susține 10 granturi în valoare maximă de 10 mii lei, cu o perioadă de implementare de pînă la 2 luni.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova

Premiul pentru tineret, ediţia 2012

Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova anunţă concursul privind decernarea Premiului pentru tineret, ediția 2012, pentru realizări şi performanţe deosebite în domeniile cultural-artistic, tehnico-ştiinţific şi civic.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

IREXCăutăm nume pentru programul de modernizare a bibliotecilor publice din Republica Moldova.

Dacă sunteți bibliotecar, student sau pur și simplu o persoană inovatoare și creativă, atunci puteți propune, până la 30 iunie 2012, un nume relevant şi uşor de reţinut pentru programul de modernizare a bibliotecilor publice din Moldova, care, în prezent se numește Global Libraries în Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

FILMEAZĂ! PREZINTĂ! SCHIMBĂ!

Concursul Foto şi Video PLURAL+ Moldova 2012  oferă şansa tinerilor de a-şi exprima viziunile şi opiniile pe marginea migraţiei şi diversităţii, promovând schimbările pe care şi le doresc.

Chişinău, 28 Mai 2012 – Alianţa Civilizaţiilor (Iniţiativa ONU) şi Organizaţia Internaţională pentru Migraţie (OIM), în parteneriat cu Guvernul Republicii Moldova, Organizaţia Naţiunilor Unite în Moldova, OWH Studio şi Şcoala de Fotografie a lui Roman Rybaleov au plăcerea de a invita tinerii din Moldova să participe la Concursul Foto şi Video PLURAL + MOLDOVA 2012,  exprimându-se pe marginea subiectelor ce ţin de migraţie şi diversitate.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

“Gutuia de Aur – Le Coing d’Or” – 2012

A fost lansată cea de-a VII-a ediţie a concursului pentru tinerii francofoni “GUTUIA DE AUR – LE COING D’ OR” – 2012, cu genericul „Préserver le patrimoine national – sauvegarder notre richesse commune.

OBIECTIVELE CONCURSULUI:

  • promovarea diversităţii culturale prin filierea francofoniei;
  • descoperirea şi susţinerea tinerelor talente printre liceeni şi studenţi;
  • susţinerea şi încurajarea eforturilor spre democratizare a tinerilor. 
    Citeste mai departe
    Categoria: Concursuri

Concurs internaţional pentru elevi şi cadre didactice cu genericul „Pace şi Cooperare

Fundaţia spaniolă „Pace şi Cooperare”, în comun cu Ministerul Afacerilor Externe şi Cooperării din Regatul Spania, anunţă ediţia2012 aConcursului internaţional pentru elevi şi cadre didactice din învăţământ preuniversitar „Pace şi Cooperare”.

Tematicile ediţiei 2012 a concursului:

sport ca cheie pentru înțelegere şi pace,


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri


<< 1 ... 36 37 38 ... 40 >>