Capitala Tineretului 2012Ministerul Tineretului şi Sportului prezintă condiţiile de participare la concursul ”Capitala Tineretului 2012”

Ministerul Tineretului şi Sportului şi CNTM , au lansat cea de-a doua ediţie a concursului „Capitala Tineretului”. Dosarele de aplicare urmează a fi depuse până la 10 noiembrie iar localitatea care va corespunde perfect cerinţelor concursului va fi desemnată ”Capitala Tineretului2012”. Iniţiativa este parte a programului de acţiuni pentru tineret şi o continuitate a primei ediţii de succes, în anul 2010 în cadrul Anului Internaţional al Tineretului.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Concurs internaţional francofonCea de-a 6-a ediţie a concursului Chansons sans Frontières

Chansons sans Frontières este un concurs internaţional froncofon de creaţie a unui text pentru o piesă muzicală. Lansat în 2005 având la bază un principiu foarte simplu de a scrie un text pentru un cîntec, acest concurs, gratuit şi accesibil pentru toţi a ajuns la cea de-a 6-a ediţie.


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Concurs Premiul TineretAtenţie – premiul pentru tineret 2011!

Cetăţenii Republicii Moldova, inclusiv grupuri de cetăţeni din cel mult cinci persoane, cu vîrsta cuprinsă între 16-30 ani, organizaţii de şi pentru tineret de nivel naţional sau local, care au avut realizări şi performanţe deosebite în domeniul cultural-artistic, tehnico-ştiinţific, civic, au toată şansa să devină Laureați al Premiului pentru tineret şi să primească un premiu bănesc în sumă de 12,0 (doisprezece) mii lei conform hotărîrii Colegiului Ministerului Tineretului şi Sportului. 


Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

altalt

Concurs de aplicare pentru calitatea de tânăr parlamentar! 

Vineri, 5 August 2011, Institutul Tineretului Guvernator a convocat o conferinţă de presă cu privire la deschiderea concursului de aplicare pentru calitatea de tânăr parlamentar în cadrul Forumului Legislativ de Tineret al RM –PARLAMENTUL TINERILOR de Legislatura a III-a. Concursul vizează tinerii din RM, cu vârsta cuprinsă între 16-23 de ani, din întreaga republică, care pot să-şi înainteze candidatura de membru al Forumul-ui.
Citeste mai departe

Categoria: Concursuri

Concurs de selectare pentru tineri în cadrul Schimbului Intercultural

care se va desfășura în ”Satul Copiilor”, Trogen, Elveţia în perioada 11- 28 noiembrie 2011

Cine poate participa:

  1. Tineri - anul naşterii 1994-1995;
  2. Cei care locuiesc în oraşul Soroca sau în localităţile rurale ale raionul Soroca;
  3. Sunt implicaţi activ în înstituția unde învaţă;
  4. Sunt disponibil să călătorească peste hotare;
  5. Cunosc una din limbile - româna sau rusă;
  6. Sunt motivaţi să desfășoare la întoarcere cel puțin o activitate în instituția unde învață.
    Citeste mai departe
    Categoria: Concursuri


<< 1 ... 39 40