La Berlin se organizează o școală internațională de vară pentru studenții și tinerii artiști care vor să învețe timp de două săptămâni de la profesioniști consacrați în domeniul arhitecturii. Cursurile se vor ține într-o locație proiectată în stil Bauhaus.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Universitatea din București va asigura cazare gratuită, în căminele proprii, în limita locurilor disponibile, pentru maxim trei nopți, candidaților la admiterea din această vară, informează un comunicat de presă al instituției de învățământ superior, scrie agerpres.


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În perioada 24-30 iunie 2017, Asociația Oberliht organizează, la Chișinău, Școala de Vară „Artă, Critică și Societate Civilă”. Școala de vară va examina modalitățile prin care arta poate fi folosită pentru a contribui la soluționarea problemelor sociale actuale: migrație, dezvoltare comunitară, reconciliere, dreptul la oraș, excluziune și sărăcie, dar și altele.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

PNUD Moldova va organiza școala de vară „Chișinău Loading”, în perioada 24 iulie  -  7 august, pentru 20 persoane, pasionate deopotrivă de urbanism și inovații. Participanții vor fi implicați în experimente inovative pentru a promova dezvoltarea durabilă urbană.

La exercițiu sunt invitați să participe studenți, pentru a dezvolta prototipuri pentru servicii sau produse noi și testa funcționalitatea acestora, fiindu-le acordat un buget de 200$ per idee/prototip.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Pentru studenții care vor mai mult decât o ștampilă de la practica de vară, laboratorul de 3D printing din cadrul Atelier 99 propune stagiu de practică de 4 săptămâni pentru 5 studenți. Stagiarii, ghidați de mentori, vor învăța despre modelare 3D, pregătirea modelelor pentru imprimanta 3D și cum operezi o imprimantă 3D.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Daca ai fost cel puțin o dată la evenimentele Tinerii Tehnocrați și te regăsești în formatul tehnocrat, atunci aceștia te vor în rândurile lor!

Cu siguranță ești ambițios(oasă) și vreai să faci ceva util pentru societate și (nu în ultimul rând) pentru dezvoltarea ta personală, dacă răspunsul este – DA, accesează link-ul de mai jos și povestește-ne un pic despre tine!

Formularul îl găsiți aici: Tinerii Tehnocrați 2017
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Centrul de Excelență în Design şi Tehnologii ZIPhouse anunță înscrierea la prima ediție a concursului de fotografie de modă „ZIP Fashion Photography Contest 2017”.

Concursul este lansat de ZIPhouse în colaborare cu School of Modern Photography STUDIO1 (Ukraine), revista VIP Magazin și Asociația Patronală din Industria Ușoară (APIUS), fiind susținut de USAID și Guvernul Suediei prin intermediul Proiectului de Competitivitate din Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


1 2 ... 57 >>