Dragi tineri Y-PEER,

Y-PEER Moldova are deosebita plăcere de a vă informa că au fost deschise aplicările pentru Festivalul Naţional de Teatru Social, ediția a IX-a.

Festivalul Național de Teatru Social 2018 va avea următoarele tematici:

1. Necesitatea educaţiei pentru sănătate în şcoală, inclusiv
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Noua Școală/ New School din Tbilisi lansează un apel la înregistrări pentru burse destinat studenților din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina, cu vârste de 16-17 ani.

Noua Școală/New School este o școală autorizată de IB. Bursa va acoperi întregul ciclu de doi ani al Programului de Diplomă de Bacalaureat Internațional, precum și costurile de întreținere, începând cu anul universitar 2018-2019.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Te pasionează lucrul cu copiii și ești nerăbdător să organizezi și să implementezi o varietate de activități distractive pentru cei mai mici? Ei bine, acum ai șansa să fii parte a unui proiect inedit, în timp ce explorezi frumusețile de nedescris ale Parisului Estonian!

AVI Moldova îți dă oportunitatea să îți exersezi abilitățile lingvistice în cadrul unei tabere de vară localizate în pitorescul sătuc Paris, în Estonia!
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Un nou anotimp vine cu o serie de cursuri noi pe Coursera. Dacă planifici să lucrezi asupra propriei persoane, echipa #diez a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri pe care le poți urma în luna martie. Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Programul de burse al Guvernului japonez (Monbukagakusho) a fost înființat în 1954. Până în prezent, aproximativ 92 000 de studenți din aproximativ 160 de țări și regiuni din întreaga lume au studiat în Japonia în cadrul acestui program.

Bursele sunt oferite pentru un termen de cinci ani, din aprilie 2018 până în martie 2023. Aici se încadrează și învățământul pregătitor, care durează
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Proiectul „Student pentru o zi” oferă absolvenților de licee și colegii posibilitatea de a trăi în mod real viața de student în cadrul Universității de Stat din Moldova și posibilitatea de a alege o carieră în variate domenii spre un viitor de succes.

Elevii selectați vor avea posibilitatea să viziteze facultatea aleasă, să participe la cursuri, traininguri, ore de laborator, împreună cu studenții
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

6 tineri pot participa la proiectul Erasmus+ „Healthy body – Healthy ealthy mind”, organizat de către asociația Socialinis Veiksmas din Lituania și Centrul ARTICO.

Obiectivul principal al acestui schimb de tineri este de a promova viața responsabilă, grija de corpul și rațiunea personală. Iar scopul proiectului este de a dezvolta gândirea critică a tinerilor în ceea ce privește influența pozitivă și negativă a societății asupra lor și abilitatea de a-și alege
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


1 2 ... 77 >>