Tinerii cu vârsta de până la 30 de ani pot participa la Yenching Global Symposium 2018, care va avea loc în luna aprilie a anului viitor. Toate cheltuielile participării sunt acoperite de către organizatori.

Tema de anul acesta este „RENaissance: China’s Journey in a Global Future” și vizează renașterea multiplă a Chinei pe arena internațională.

Forumul va reuni tineri din întreaga lume la Universitatea Peking din Beijing, în perioada 12 – 15 aprilie 2018. Timp de patru zile, participanții vor lua parte la discuții interactive, simulări, vizite de studiu, sesiuni de networking și alte activități.

Beneficii

# Candidații acceptați vor avea asigurate cazarea, mesele și zborul tur-retur; Aceștia vor fi responsabili de costurile vizei (în caz de necesitate) și de cheltuielile personale pe durata călătoriei.

# Participanții vor avea ocazia să exploreze Beijingul și China prin intermediul activităților organizate;

# Participanții vor deveni parte a unei rețele de tineri activi din întreaga lume, interesați de rolul Chinei la nivel global, la momentul actual.

 

 

Eligibilitate

# Trebuie să deții o diplomă de licență în oricare domeniu;

# Trebuie să fii disponibil în totalitate pentru perioada conferinței;

# Participarea la simpozion trebuie să fie o premieră;

# Certificare internațională de cunoaștere a limbii engleze. IELTS – 7/TOEFL – 100/Cambridge – 180/CEFR – C1, dacă nu ai urmat studii universitare în limba engleză.

# Vârsta – până la 30 de ani.

Cum te înscrii? Va trebui să oferi următoarele informații:

# Informații personale, de contact;

# CV/scorul certificatului internațional;

# În unele cazuri, candidații vor fi invitați la un interviu online.

Pentru înscriere, completează acest formular. Mai multe informații poți afla pe site-ul oficial.