Tabăra de vară Game On Moldova este un proiect educativ pentru copiii din Republica Moldova, organizat de un grup de mentori iscusiți, cu sprijinul financiar al Ambasadei Statelor Unite în Moldova și Consiliilor Americane pentru Educație Internațională.

Scopul proiectului este extinderea viziunii copiilor asupra lumii, îmbunătățirea cunoștințelor de limbă engleză și dezvoltarea abilităților personale și sociale prin diferite provocări și activități interactive.

Fiecare zi va fi o nouă provocare pentru ei. Programul săptămânii va avea structura ce descrie 7 nivele ale dezvoltării umane.

DAY I: PROVOCAREA ZONEI DE CONFORT

DAY II: PROVOCAREA SIMȚURILOR

DAY III: PROVOCAREA CORPULUI

DAY VI: PROVOCAREA MINȚII

DAY V: PROVOCAREA CREATIVITĂȚII

DAY VI: PROVOCAREA LIMITELOR

DAY VII: PROVOCAREA FAMILIEI

Activitățile din prima parte a fiecărei zile vor include următoarele ateliere: Clubul de limbă engleză, Clubul de convorbiri, Clubul pentru tinerii antreprenori, Clubul de jocuri de societate.

DETALII DESPRE TABĂRĂ

Locație: Vadul lui Vodă, municipiul Chișinău;
Perioada: 15 – 21 August;
Numărul de participanți: 65;
Vârsta participanților: 10 – 13 ani;
Echipa: 6 formatori, 6 voluntari, 3 membri ai echipei de organizare;
Costuri: Fără taxă de participare, proiectul este sprijinit financiar de Ambasada Statelor Unite în Moldova, Consiliile Americane pentru Educație Internațională, Greenheart International și donații colectate pe platforma crowdfunding.

Data limită de înregistrare: 15 iunie 2018.

https://www.gameon.md/?lang=ro