Studenții din Moldova, alături de cei din Belarus, Rusia și Ucraina, sunt invitați să participe la programul Vizite de Studiu în Polonia (Study Tours to Poland).

Programul este organizat de Fundația Polono-Americană pentru Libertate, Fundația BORUSSIA, Colegiul Jan Nowak-Jezioranski și Fundația Educație pentru Democrație și se va desfășura în lunile aprilie – mai 2018.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Ești tânăr ambițios cu aptitudini de lider? Câștigă o bursă All Bar None. Programul în cauză este o inițiativă menită să asigure faptul ca tinerii remarcabili din toate țările lumii să fie reprezentați la Summit-ul One Young World 2018 de la Haga.

Anul acesta au fost selectate 125 de țări, care au fost mai
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dacă îți dorești o experiență internațională în domeniul jurnalismului radio, o poți obține prin intermediul unui stagiu de voluntariat în Macedonia. Centrul Republican pentru Copii și Tineret  în colaborare cu Consiliul Tineretului din Prilep caută un voluntar pentru „SEV Prilep” în Macedonia.

Dacă ești interesat să petreci un timp în străinătate și să
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Despre Danemarca ne povestește Mihaela Șerpi, tânăra care studiază acolo Nutriție Globală și Sănătate la Metropolitan University College. Anterior, Mihaela ne-a făcut cunoștință cu profesorii săi din primul semestru, iar într-un alt articol ne-a recomandat o serie de resurse utile pentru cei interesați de acest domeniu. Acum, tânăra ne oferă câteva sfaturi pentru toți
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dacă îți dorești studii de calitate și diplomă recunoscută la nivel european, înscrie-te la programul de burse pentru studenții străini inițiat de „Stipendium Hungaricum”. Guvernul Ungariei a anunțat deschiderea perioadei de depunerea a dosarelor pentru anul de studii 2018-2019. 

Ungaria oferă educație de înaltă calitate în inima Europei. În
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Centrul de Informaţii Universitare anunţă concursul Burse de Merit 2017 – pentru cei mai buni studenţi ai ţării, ediţia XXII, organizat sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova. 

Programul oferă în bază de concurs 50 de burse a câte 12.000 de lei, după cum urmează:
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Institutul de studii avansate în științele umaniste și sociale din București, New Europe College, burse artiștilor, scriitorilor, cercetătorilor și profesioniștilor mass-media. Află cum poți participa la concurs.

Programul de burse Pontica Magnum vizează tinerii din țările din jurul Mării Negre (Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Moldova, Rusia, Turcia, Ucraina), dar și dincolo de
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


1 2 ... 75 >>