Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova oferă 2 burse de studii în cadrul Programului Erasmus+ și a Acordului interinstituțional semnat cu USMF „Nicolae Testemițanu”.

Bursele sunt adresate studenților din anii II-IV de studii a facultăților de Medicină, Farmacie și Stomatologie.

Programul oferă o bursă lunară de 750 de euro și acoperă
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dacă ești pasionat de arta scrisului și vrei să faci primii pași în acest domeniu, nu ezita să participi la „I love to write day”. Sărbătoarea internațională, creată de autorul american John Riddle, a fost implementată la 15 noiembrie 2002 și se va desfășura pentru prima dată la Chișinău. 

„I love to write” are scopul să cultive dragostea pentru scris în
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) au relansat, pe 14 noiembrie, un produs pe piața mediatică din Republica Moldova destinat antreprenorilor și consultanților în afaceri din Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană - Business Portal la Centrul de Excelență în domeniul TIC „Tekwill”.

Site-ul businessportal.md oferă un spectru larg de instrumente
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Cu prilejul Săptămânii Educației Internaționale (13-17 noiembrie), Centrul de Informații Universitare (CIU) promovează educația internațională prin intermediul unei serii de activități și evenimente concepute pentru tinerii din Moldova.

Pentru a celebra beneficiile educației internaționale și a schimbului de studenți din întreaga lume, CIU vă invită la
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În cadrul Săptămânii Internaționale a Educației, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (AISE) își deschide ușile sâmbătă, 18 noiembrie, între orele 11.00 și 17.00, pentru a oferi o zi plină de training-uri, ateliere și lecții gratuite tuturor celor care doresc să studieze limba engleză prin intermediul celor mai noi resurse, metodici și tehnici de predare.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Studenții masteranzi sau doctoranzi, interesați de științe politice, relații internaționale, semiotică, drept, studii regionale sau culturale pot participa la o școală de iarnă în Kääriku, Estonia.

Școala de iarnă este organizată de Universitatea din Tartu și Școala superioară de economie din Moscova. Tema școlii este „PEOPLE AND TERRITORIES: Biopower and
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Înveți la liceu și ai vrea să obții o experiență de studii înafara țării? United Word Colleges (UWC) oferă burse pentru liceeni în China, Bosnia și Hețegovina și Regiunea Administrativă Specială Hong Kong pentru anii de studii 2018 - 2020.

Pentru a te înregistra la una din burse este nevoie de a
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


1 2 ... 74 >>