Cristina este o tânără tenace, comunicativă şi receptivă. Fiind originară din municipiul  Soroca, a absolvit Universitatea de Stat din Chişinău, obținând o diplomă de studii la specialitatea Asistența Socială. După finisarea studiilor, s-a întors acasă pentru a-şi găsi un loc de muncă.

„Cea mai mare problemă cu care se confruntă tinerii când merg la angajare, este lipsa experienței de muncă.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

La data de 21 martie 2018 în cadrul Proiectului ”Suport pentru integrarea profesională a tinerilor pe piața muncii FOCUS III”, în incinta Inspectoratului de Poliție Soroca a fost realizată o ședință informativă cu scopul de a prezenta prioritățile proiectului, de a facilita procesul de constituire unui climat eficient de cooperare în domeniul integrării pe piața muncii a tinerilor din comunitățile raionului Soroca.

În cadrul ședinței specialiștii Direcției Resurse Umane a Inspectoratului de Poliție, domnul  Guțan Valeriu și Munteanu Valeriu
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Fundația Est-Europeană împreună cu Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare implementează proiectul ”Inițiativă Comună pentru Oportunități Egale”. Scopul general al proiectului este de a îmbunătăți viața celor mai marginalizate grupuri de persoane prin politici publice mai incluzive. Acest proiect este realizat din resursele financiare oferite de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC), prin intermediul Biroului de
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În cadrul proiectului ”Comunități Active pentru Democrație Participativă în Oraș”, invităm cetățenii activi să participe timp de două zile la Școala de Urbanism Aplicat, condusă de urbanistul din Federația Rusă, Sviatoslav Murunov.

Evenimentul va avea loc pe data de 29 și 30 martie, între orele 10:00 și 16:00. Pentru a participa la eveniment vă rugăm să completați formularul de înregistrare și să confirmați participarea până pe data de 25 martie
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dragi tineri Y-PEER,

Y-PEER Moldova are deosebita plăcere de a vă informa că au fost deschise aplicările pentru Festivalul Naţional de Teatru Social, ediția a IX-a.

Festivalul Național de Teatru Social 2018 va avea următoarele tematici:

1. Necesitatea educaţiei pentru sănătate în şcoală, inclusiv
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Noua Școală/ New School din Tbilisi lansează un apel la înregistrări pentru burse destinat studenților din Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina, cu vârste de 16-17 ani.

Noua Școală/New School este o școală autorizată de IB. Bursa va acoperi întregul ciclu de doi ani al Programului de Diplomă de Bacalaureat Internațional, precum și costurile de întreținere, începând cu anul universitar 2018-2019.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Te pasionează lucrul cu copiii și ești nerăbdător să organizezi și să implementezi o varietate de activități distractive pentru cei mai mici? Ei bine, acum ai șansa să fii parte a unui proiect inedit, în timp ce explorezi frumusețile de nedescris ale Parisului Estonian!

AVI Moldova îți dă oportunitatea să îți exersezi abilitățile lingvistice în cadrul unei tabere de vară localizate în pitorescul sătuc Paris, în Estonia!
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


1 2 ... 78 >>