Consiliul Municipal de Tineret din Chișinău vine cu o nouă ediție a proiectului G.O.L.D. (Get Over Lazy Days), pentru tinerii care se visează antreprenori.

În perioada 12-22 decembrie se va desfășura a 3-a ediție a proiectului G.O.L.D. destinat tinerilor care doresc să fie inițiați în lansarea și administrarea unei afaceri. În acest an, vei avea
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Study of the U.S. Institutes (SUSIs) for Student Leaders from Europe are intensive short-term academic programs whose purpose is to provide groups of undergraduate student leaders with a deeper understanding of the United States while simultaneously enhancing their leadership skills.  The SUSI programs for Student Leaders from Europe are five-week Institutes that consist of a balanced series of seminar discussions, readings, group presentations, and lectures.  Each
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate anunță o vizită de studiu în Germania pentru 8 jurnaliști. Prioritate se va oferi jurnaliștilor de investigație și celor care au participat anterior la atelierele organizate de Fundație, în comun cu Asociația Presei Independente (API). Vizita va avea loc în perioada 10-16 decembrie. Toate costurile vor fi acoperite de organizatori.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Tineri interpreţi din întreaga ţară au posibilitatea să participe la cea de-a XXIII-a ediţie a Festivalului-Concurs Naţional de Muzică Uşoară „Steaua Chişinăului – Steaua Moldovei”, care se va desfăşura pe 9 decembrie  la Centrul de Cultură şi Artă „Ginta Latină” din Capitală, informează MOLDPRES. 

Preselecția va avea loc pe 25 noiembrie, începând cu ora 10.00,
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova oferă 2 burse de studii în cadrul Programului Erasmus+ și a Acordului interinstituțional semnat cu USMF „Nicolae Testemițanu”.

Bursele sunt adresate studenților din anii II-IV de studii a facultăților de Medicină, Farmacie și Stomatologie.

Programul oferă o bursă lunară de 750 de euro și acoperă
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dacă ești pasionat de arta scrisului și vrei să faci primii pași în acest domeniu, nu ezita să participi la „I love to write day”. Sărbătoarea internațională, creată de autorul american John Riddle, a fost implementată la 15 noiembrie 2002 și se va desfășura pentru prima dată la Chișinău. 

„I love to write” are scopul să cultive dragostea pentru scris în
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Organizația Internațională pentru Migrație (OIM) au relansat, pe 14 noiembrie, un produs pe piața mediatică din Republica Moldova destinat antreprenorilor și consultanților în afaceri din Moldova, inclusiv din regiunea transnistreană - Business Portal la Centrul de Excelență în domeniul TIC „Tekwill”.

Site-ul businessportal.md oferă un spectru larg de instrumente
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 2 3 ... 75 >>