De Ziua Internțională a Tineretului, programul european Erasmus+ a deschis oficial primul infocentru din Republica Moldova. Obiectivul principal al rețelei este informarea tinerilor și organizaţiilor de tineret despre oportunităţile programului Erasmus+ și susținerea lor în implementarea proiectelor Erasmus+: Youth in Action.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

AVI-Moldova te provoacă să fii voluntar în Europa Centrală și de Vest: Belgia, Germania sau Austria. Taberele de lucru marca SCI (Service Civil International) îți propun următoarele oportunități, iar dacă te regăsești în una din ele, nu sta mult la îndoială și înscrie-te.

„Gipsy Fun Fair Gitannekesfoor” – Belgia (Herselt), 25 august
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Toți studenții care-și doresc să-și petreacă productiv, dinamic și distractiv timpul în perioada cuprinsă între 21 și 27 august 2017, au oportunitatea de a deveni participanți la școala de vară „Click pe Tineri”. Acest proiect se axează  pe oameni activi și energici, care sunt pasionați sau fac parte din domeniul organizațiilor nonguvernamentale.

Prima ediție a școlii de vară va aborda managmentul
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dacă vrei să afli cum se „creează” un reportaj radio sau TV, să descoperi secretele unei fotografii reușite sau să cunoști cum să te prezinți corect în fața camerei de luat vederi, cel mai bun loc unde poți învăța toate aceste lucruri e Școala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ), care a lansat o nouă etapă de înscrieri.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În vederea promovării educației interculturale, începând cu anul 2010 CNTM organizează Schimburi interculturale, iar din 2013 – școli de vară în „Satul Copiilor”, în cadrul cărora tinerii din Moldova dezvoltă competențele interculturale și cunosc culturile altor popoare. Pentru buna desfășurare a  schimbului intercultural în perioada 14 octombrie - 2 noiembrie, CNTM selectează un grup de șase facilitatori.

Facilitatorii au următoarele responsabilități:
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

La concursul de admitere din sesiunea 2017 la studii superioare de licență în 17 universități publice și 11 private, care fac admitere la studii superioare de licență, au fost depuse cca 13277 de cereri.

Potrivit datelor comisiilor de admitere, la 4 931 de locuri cu finanțare din buget în instituțiile publice au fost înregistrate 12 049 de cereri.

Pentru concursul de admitere în instituțiile private au
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Premiul JCS International Young Creatives a fost conceput pentru a descoperi, recunoaște și promova talente tinere din întreaga lume, creând în același timp o conversație globală în jurul Păcii.

Tema din acest an este „Women Peacemakers” (Femei pentru pace), iar video trebuie să graviteze în jurul acesteia.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 2 3 ... 67 >>