Institutul de Formare și Dezvoltare „MilleniuM” anunță selectarea participanților la Serviciul European de Voluntariat pe termen lung în Italia (1 august 2017 - 31 iulie 2018) în Torre del Greco, Napoli, Italia, în organizația Torre del Giovanni (TdG).

Înființată în 2014, TdG este o organizație non-guvernamentală non-profit din Torre del Greco
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei lansează înscrierile pentru tabăra de voluntariat „Construiește o casă”. Dacă participi și ajuți la construirea unui acoperiș deasupra capului pentru o familie vulnerabilă din Drochia, vei primi o vacanță de 7 zile în România, județul Neamț, în perioada 17 - 24 iulie 2017.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Forumul Tinerilor Diplomați (YDF) este pregătit să recunoască, să consolideze și să dezvolte următoarea generație de diplomați. Comunitatea de lideri care va participa la forum va câștiga mai multe informații, instrumente și oportunități de a se angaja cu părțile interesate într-un moment crucial în cariera lor și de a-și lărgi legăturile pentru a influența liderii mondiali.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” anunță selectarea a 3 participanți pentru proiectul „Improvisation – the key”, un curs de formare a lucrătorilor de tineret finanțat de programul Erasmus+, care va avea loc în România.

Proiectul este organizat de către „Asociation Puzzle OptimEast” în orașul Târgu Neamț, România.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Asociația Promo-LEX este în căutare de voluntari - generatori de schimbare, care să fie deschis să se alăture provocărilor.

Asociația Promo-LEX este o organizație neguvernamentală, care are drept scop dezvoltarea democrației în Republica Moldova, inclusiv în regiunea transnistreană, prin promovarea şi apărarea drepturilor omului, monitorizarea proceselor
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Dacă ești pasionat de psihologie, atunci acest eveniment e pentru tine. Pe 20 iunie, între 15:00- 16:00, la Biblioteca Onisifor Ghibu se va desfășura trainingul gratuit în Știință Cognitivă - Dual- Process Thinking.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

AIESEC în Chișinău te invită să participi în cadrul celei de-a cincea ediții a proiectului ENable pentru toți doritorii de a învăța limba engleză conversațională, într-un curs de 4 săptămâni, care va fi facilitat de către mai mulți tineri internaționali și care va începe la data de 26 iunie.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 2 3 ... 57 >>