Tinerii cu vârsta de până la 30 de ani pot participa la Yenching Global Symposium 2018, care va avea loc în luna aprilie a anului viitor. Toate cheltuielile participării sunt acoperite de către organizatori.

Tema de anul acesta este „RENaissance: China’s Journey in
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Centrul de Informaţii Universitare anunţă lansarea programului „Burse pentru Viitorul Tău!”, ediţia 2017, organizat în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării şi Ministerul Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale din RM.

Programul are drept scop susţinerea tinerilor ce provin din familii social-vulnerabile din Moldova, pentru a facilita accesul lor la educaţie în instituţiile de învăţământ superior din ţară. În cadrul programului vor fi oferite 30 de burse a câte 7000 lei,
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Lectoratul din Republica Moldova a Serviciul German de Schimb Academic (Deutscher Akademischer Austauschdienst – DAAD) a prezentat, la 19 octombrie, pentru studenții de la Facultatea de Litere a Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți (USARB), ofertele burselor de
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Ești student și vrei să îți petreci următorul semestru de studii la Bacău? Depune dosarul pentru a câștiga o bursă Erasmus+, la Universitatea „Vasile Alecsandri”.

Sunt eligibile persoanele din anul II (licență) sau master (anul I), care își fac studiile la următoarele specialități: limba și literatura română, limba și literatura engleză/franceză,
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Anual, pentru a promova diversitatea culturală prin intermediul Francofoniei, se desfășoară concursul „Le Coing d'Or-2017”. Evenimentul este destinat elevilor de liceu și studenților francofoni ai Republicii Moldova cu vârste cuprinse între 15 și 25 de ani.

În acest an participanții trebuie să scrie un eseu în limba
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Atelier 99, primul Makerspace din Moldova, susținut de SlovakAid și Universitatea Tehnică a Moldovei, organizează un program de două luni pentru a reduce cantitatea de plastic din campusul UTM. Programul este dedicat studenților de la specializările tehnice, design, arte decorative și pentru orice persoană pasionată de dezvoltare de produs și dezvoltare sustenabilă.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Consiliile Americane pentru Învățământ Internațional din Moldova anunță o nouă rundă de selecție în cadrul Programului de Stagiu Profesional în SUA.

Consiliile Americane pentru Învăţămînt Internaţional din Moldova (http://www.americancouncils.md/) anunță
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 2 3 ... 74 >>