Un nou anotimp vine cu o serie de cursuri noi pe Coursera. Dacă planifici să lucrezi asupra propriei persoane, echipa #diez a selectat pentru tine cele mai interesante cursuri pe care le poți urma în luna martie. Coursera pune la dispoziţie sute de cursuri de la peste 80 de universităţi din lume, printre care Stanford, Yale, MIT, University of Michigan, Duke Univeristy, Princeton, The Univesity of Tokio și multe altele.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Programul de burse al Guvernului japonez (Monbukagakusho) a fost înființat în 1954. Până în prezent, aproximativ 92 000 de studenți din aproximativ 160 de țări și regiuni din întreaga lume au studiat în Japonia în cadrul acestui program.

Bursele sunt oferite pentru un termen de cinci ani, din aprilie 2018 până în martie 2023. Aici se încadrează și învățământul pregătitor, care durează
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Proiectul „Student pentru o zi” oferă absolvenților de licee și colegii posibilitatea de a trăi în mod real viața de student în cadrul Universității de Stat din Moldova și posibilitatea de a alege o carieră în variate domenii spre un viitor de succes.

Elevii selectați vor avea posibilitatea să viziteze facultatea aleasă, să participe la cursuri, traininguri, ore de laborator, împreună cu studenții
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

6 tineri pot participa la proiectul Erasmus+ „Healthy body – Healthy ealthy mind”, organizat de către asociația Socialinis Veiksmas din Lituania și Centrul ARTICO.

Obiectivul principal al acestui schimb de tineri este de a promova viața responsabilă, grija de corpul și rațiunea personală. Iar scopul proiectului este de a dezvolta gândirea critică a tinerilor în ceea ce privește influența pozitivă și negativă a societății asupra lor și abilitatea de a-și alege
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Universitatea Tehnică a Moldovei se află în căutarea tinerilor talentați și dornici de a crea lucruri frumoase. An de an aceasta organizează concursul „Tânărul creator”, în cadrul căruia elevii şcolilor, liceelor şi colegiilor își pot prezenta creațiile în domeniile „Creativitatea tehnică” şi „Creativitatea artistică: arhitectură, design, desen artistic, pictură, sculptură”.

La concurs pot participa elevi ai claselor superioare, individual
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

EVS anunță lansarea a patru programe de voluntariat de lungă durată. Fiecare dintre ele implică lucrul cu tineri din diferite regiuni ale țărilor vizate. Iată principalele sarcini ale voluntarilor care vor fi selectați.

Germania
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Proiectul presupune 3 seminarii ce vor avea loc în Stuttgart, Germania, perioada 11 – 15 aprilie, urmat de seminarul din Chișinau, Moldova, 12 - 16 septembrie, iar ultimul seminar va avea loc în Strasbourg, Franța14 – 18 noiembrie.

Grupul de participanți, format din maxim 6 reprezentanți din fiecare țară, vor participa la toate cele 3 seminarii pe care proiectul le cuprinde.

#Grupul-țintă: Tineri implicați în activitățile societății civile,
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 2 3 ... 78 >>