Ești activ civic în spațiul digital, iar videoclipurile YouTube, podcasturile, blogurile, desenele animate sau meme-urile îți sunt cunoscute? Locuiești în Moldova, Germania, Franța, Belarus, Ucraina, Georgia, Armenia, Azerbaidjan sau Rusia? Dorești să-și împărtășești experiența în domeniul jurnalismului civic cu colegii din Europa și să afli mai multe despre metodele de combatere a discursului
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Sunteți jurnalist și scrieți pe teme sociale în presa scrisă și online din Republica Moldova? Participați în perioada 12-13 iulie 2018 la Programul de instruire „Violența în familie – senzațional versus echidistant”, organizat de Centrul de Drept al Femeilor (CDF) în colaborare cu Centrul pentru Jurnalism Independent.

Instruirea îi va avea drept formatori pe cei mai buni specialiști din domeniu. Experții vor prezenta fenomenul
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În luna iulie CID NATO organizează două Școli de Securitate NATO la Bălți și Cahul. În cadrul Școlii vor fi discutate Conceptele de Securitate și apărare, Arhitectura regională și națională de Securitate, Rolul organizațiilor internaționale în asigurarea securității, în special NATO.

“Școala de Securitate NATO și Simularea procesului de luare a deciziilor NATO” reprezintă o patformă pentru studenți, tineri profesioniști, reprezentanți ai societății civile și partide politice din diverse regiuni ale Republicii Moldova. 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Clubul Ingineresc Microlab organizează școala de vară „Dezvoltarea Sistemelor Embedded” – Ediția 2018. Timp de 5 zile, în două sesiuni lucrative: 2-6 iulie și 9-13 iulie, participanții își vor dezvolta abilitățile inginerești într-un domeniu inovator și cu perspectivă.

Punctele forte care reprezintă conceptul principal al Școlii de vară:
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

InterCollege (Danemarca) caută voluntari care ar putea să se alăture echipei din Aalborg. Serviciul este finanțat de Uniunea Europeană prin programul Erasmus +.

În calitate de voluntar la InterCollege vei obține experiență în management, deaorece urmează să fii implicat în planificarea mai multor lucrări.

Criterii de eligibilitate:
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

West Summer University este un proiect desfășurat de către Organizația Studenților din Universitatea de Vest din Timișoara cu parteneriatul Organizației Studenților Basarabeni din Timișoara, iar anul acesta ajunge la ediția a VIII-a. Proiectul va avea loc la Timișoara, unde peste 300 de elevi vor simula viața de student timp de 2 săptămâni.

Perioada de desfășurare a proiectului de anul acesta este intervalul 28 iulie – 8 august 2018, iar termenul limită pentru înscrieri este 15 iunie.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Toamna aceasta participă la “Towards Collaborative Practice” Forum, eveniment dedicat domeniului antreprenoriatului social. Ediția aceasta, care va avea loc în Budapesta, Ungaria, între 27 noiembrie și 1 decembrie 2018, se va axa pe conștientizarea necesității protecției mediului în cadrul antreprenoriatului social.

GRUP ȚINTĂ
Organizatorii căută 80 de participanți din următoarele domenii profesionale: asociații de cooperative; ocuparea
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 2 3 ... 81 >>