ElvetiaConsiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM), cu suportul Fundaţiei pentru Copii Pestalozzi (Elveţia), anunţă concurs de selectare a 40 de tineri pentru Școala de vară în Satul Copiilor, Trogen, Elveţia. În cadrul Școlii de vară, în perioada 26 iulie – 15 august 2015, participanții vor fi implicați în activităţi de educaţie non-formală împreună cu alți tineri din Ucraina, Serbia și Macedonia. Organizatorii achită programul educațional, cazarea şi alimentarea participanţilor pe durata proiectului.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Tabără de vară în Germania include o săptămână în aer liber împreună cu studenți din întreaga lume, în care vei afla mai multe despre mediul înconjurător și sustenabilitate.

Călătoriile pe teren, atelierele, lecțiile ținute de experți în diverse domenii te vor ajuta să acumulezi cunoștințe despre mediu și protejarea acestuia. Tabăra se va desfășura între 1 și 8 august 2015, la Sächsische Schweiz, Germania.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

CEED MoldovaCEED Moldova (Centrul de Susţinere şi Dezvoltare a Antreprenoriatului în Moldova), susţinut de compania ProConsulting recrutează oameni de afaceri pentru participarea la programul CEED Grow, generaţia a III-a.

CEED Moldova face parte din rețeaua globală CEED, având scopul de a transfera cunoștințele și experiența de la antreprenori și manageri cu o experiență vastă în afaceri (mentori) către antreprenorii care doresc să-și dezvolte afacerea.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Parlamentul RMCirca 30 de tineri vor avea posibilitatea în acest an să facă stagii de practică în Parlament. Stagiile vor fi efectuate în sesiunea parlamentară curentă (februarie – iulie 2015).

La Programul de stagii pot candida persoanele care fac studii de licenţă în ultimul an, studii de master, de doctorat, tineri specialiști din mediul academic, științific şi reprezentanţi ai societăţii civile, conform procedurii de admitere la Programul de stagii.


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Forum Media GlobalRevista europeană Orange recrutează 10 jurnaliști pentru a acoperi Forumul Media Global al postului internațional de radio, Deutsche Welle. Tinerii jurnaliști din Moldova sunt încurajați să aplice.

Revista europeană Orange oferă suport tinerilor jurnaliști europeni pentru a explora tărâmul media și principalele subiecte ale actualității. Evenimentul organizat de instituția media germană se va desfășura în perioada 22 – 24 iunie 2015 la Bonn, în Germania.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Erasmus+ UEOficiul Național Erasmus+ (NEO) în Moldova anunță că începând cu anul 2015, Republica Moldova poate beneficia de proiecte de mobilitate în cadrul Programului Erasmus+ al Uniunii Europene.

Dacă până acum acțiunile de Mobilitate n-au fost accesibile pentru Moldova, din 2015 instituțiile de învățământ superior pot face parte din proiecte și sunt încurajate să identifice parteneriate de mobilitate pentru studenți și cadre didactice.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

KPMGStudenții la economie care doresc să adauge experiență în CV-ul personal, dar și să-și inițieze activitatea profesională în domeniul studiat, pot aplica pentru stagii de practică la KPMG în România.

Stagiile sunt oferite de Agenția Universitară a Francofoniei și se adresează studenților la Științe Economice, de nivel Master 2 (Bac+5), înscriși la o universitate membră a AUF.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 56 57 58 ... 67 >>