SlovaciaMinisterul Educației informează despre oferta de stagii de practică și cercetare oferită de Republica Slovacia în baza Programului de cooperare în domeniul educației între Ministerul Educației și Tineretului al Republicii Moldova și Ministerul Educației al Republicii Slovacia pentru anii 2007-2010, semnat la Bratislava la 22 martie 2007.

Programul include 30 de burse pentru stagii de practică și cercetare cu o durată de minimum 3 luni și maximum 10 luni.


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Poza simbolEfficiency Challenge Electric Vehicle este o competiție anuală organizată de către Consiliul de Cercetări Științifice și Tehnologice al Turciei (TUBITAK)  și este desinată instituțiilor educaționale. Competiția se va desfasura în perioada 1-7 august 2016 în Turcia.

Scopul evenimentului este crearea unui mediu care să promoveze dezvoltarea progresului tehnologic. Pentru ediția din acest an vor fi susținuți financiar participanți din întreaga lume (10.000 TRY pentru echipele internationale) și premii în valoare de 25.000 TRY care vor fi oferite echipelor de diferite categorii.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Studenții sau tinerii care au absolvit recent universitatea pot participa la un forum de discuții pe marginea unor teme actuale la  Alpbach în Austria.

European Forum Alpach 2016 se va desfășura în perioada 17 august – 2 septembrie în Austria. Evenimentul le va permite participanților din domeniile știință, politică, business, artă și societate civilă să găsească inspirație prin dialog. Tema conferinței este „New Enlightenment”. În fiecare an forumul reunește în jur de 700 de participanți a căror prezență este susținută de burse de participare.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

ASEMAcademia de Studii Economice a Moldovei anunță deschisă sesiunea aplicărilor pentru ediţia proiectului “Fii student pentru o zi”, destinat liceenilor din anii terminali care va avea loc pe data de 28 martie 2016. începând cu ora 09:00.

Noi, cei din Senatul Studențesc al ASEM, ne dorim să fim mai aproape de tine în această situație, când trebuie să îți alegi viitorul, îndrumându-te să vii la ASEM.

Manifestarea, orientată liceenilor își propune:


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Solidarity Fund PL în Moldova/Centrul de Informare pentru Autoritățile Locale anunță apel de propuneri de proiecte în cadrul “Fondul de Granturi Mici” (FGM) – 2016

Ce reprezintă FGM?

“Fondul de Granturi Mici” este un program al „Solidarity Fund PL” în Republica Moldova/Centrului de Informare pentru Autoritățile Locale, finanțat de către Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone în cadrul programului Polonez de cooperare pentru dezvoltare – Polish Aid.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Poza simbolTinerii profesioniști care au între 25 și 35 de ani pot participa la cea de-a doua ediție a forumului „Euro Lab” care se va desfășura în perioada 21-24 iulie în Croația, la Zagreb și Vukovar.

Forumul este o platformă de comunicare și schimb de experiență între tineri profesioniști din Europa ce activează în diverse domenii: administrație publică, business, ONG-uri, universități. Pe lângă activitățile dedicate forumului, experiența va cuprinde și excursii tematice în locuri de importanță istorică din Croația.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Poza simbolJurnaliștii și freelancerii din Rusia, țările Est-Europene și ale Asiei Centrale pot participa la un atelier de scriere a știrilor ce se va desfășura la Moscova în perioada 23-27 aprilie 2016 la inițiativa unor fundații europene.

Scopul acestui program este de a le dezvolta participanților abilități de scris și reporterie în mediul erei digitale care prinde tot mai mult contur.

Ce vei învăța mai exact?
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 56 57 58 ... 75 >>