CEDA este o asociaţie obştească, care promovează importanţa proiectării carierei pe parcursul întregii vieţi, prin implementarea proiectului ”Reconceptualizarea Orientării Profesionale şi Consilierii în Carieră (REVOCC)”. Principalii beneficiari ai CEDA sînt tinerii din Republica Moldova, absolvenţii şcolilor profesionale, elevii din instituţiile de învăţămînt secundar, cadrele didactice, angajaţii Agenţiilor pentru Ocuparea Forţei de Muncă etc.

 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Programul de Granturi a devenit un instrument consacrat susţinerii şi dezvoltării asociaţiilor de tineri din Republica Moldova şi a iniţiativelor civice de tineret în vederea participării active a acestora în viaţa economică, socială şi culturală a ţării.

Proiectele din cadrul Programului de Granturi 2016 oferă o serie de oportunităţi pentru tineri pe care le găsiţi mai jos:


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Studenții, absolvenții dar și tinerii specialiști din administrația publică și agențiile de reglementare pot participa în perioada 5 - 16 septembrie 2016 la o școală de vară la Turin, Italia.

Școala internațională de vară în reglementarea serviciilor publice locale va fi un atelier intensiv ce va combina cursuri teoretice și practice. Aceasta va constitui o experiență unică, oferindu-le participanților oportunitatea de a întâlni tineri din toată lumea interesați în a învățat și a împărtăși experiențe despre politicile locale și administrația locală.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Se caută voluntari entuziaști pentru organizarea festivalului ”Bucurie în Mișcare 2016”.

 În premieră, în perioada 16-22 aprilie 2016, la Chișinău va fi organizat evenimentul ”Bucurie în Mișcare 2016” – festival al sportului și competiției. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului suntem în căutare de tineri cu inițiativă și dorință de implicare, care să facă parte din echipa noastră. Cu siguranță vei avea parte de cea mai tare experiență de până acum și multe beneficii.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Școala de vară se va desfășura în perioada 22 iulie - 4 august 2016. Proiectul este destinat liceenilor de clasa XI-a cu vârsta între 17-18 ani și va avea loc în Cluj-Napoca, România.

„Junior Summer University” este un proiect educațional de tineret, implementat de Organizația Studenților din Universitatea “Babeș-Bolyai” (OSUBB), aflându-se la cea de-a IX-a ediție în anul 2016.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Tinerii cu vârste între 18 și 30 de ani, cetățeni ai unuia din statele membre ale Consiliului Europei pot participa la seminarul internațional „European Youth: welcome refugees”, care va avea loc la Valleta, în Malta.

Seminarul se va desfășura în perioada 6 – 10 iulie 2016 și se va axa pe tematica crizei refugiaților. Participanții urmează să puncteze importanța toleranței față de migranți și cum aceasta poate fi promovată la scară largă.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Ambasada SUA vă invită la Festivalul Filmului American 2016, în Chișinău, care se va desfășura în perioada 22-29 aprilie la Centrul Cultural Odeon.

În acest an festivalul va celebra persoanele care prin propriul exemplu schimbă lumea. 16 dintre cele mai reprezentative filme, atât clasice, cât și lansări din ultimii ani, vor fi aduse pe marele ecran. Intrarea la toate proiecțiile va fi liberă.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 56 57 58 ... 78 >>