„Asociaţia pentru Dezvoltare Creativă” (ADC) te invită să participi la cea de a 8-a ediţie „Wave Week Moldova 2016” (WWM 2016), școală de vară ce se va desfășura între 9 – 16 iulie, la tabăra CAMPING, Vadul-lui-Vodă.

Implementat de către echipa Asociației pentru Dezvoltare Creativă, împreună cu voluntari ai Corpului Păcii, „WWM 2016” reprezintă un program de liderism și voluntariat care va reuni 100 de delegați: 95 adolescenți din Moldova și 5 din SUA. Școala de vară îşi va desfăşura activităţile în limba engleză şi română. După școala de vară, tinerii vor dezvolta propriile proiecte de voluntariat, atât la nivel local, cât și național.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În perioada 2–9 iulie 2016, la Vadul lui Vodă, va fi organizată ediția aniversară — a X–a ediție — a Taberei de Vară de Jocuri Intelectuale. Tabăra de Vara de Jocuri Intelectuale este un eveniment organizat de Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale (CMJI) la sfârșit de an școlar, pentru tinerii cu vârsta între 15 și 20 ani.

În programul taberei sunt incluse diverse activități instructiv-distractive, precum jocurile de roluri, jocurile de echipă, jocurile individuale, competiții de Ce? Unde? Când?, Brain Ring, Trivia Quiz, Match, Banalități și multe altele.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Luna mai ne aduce o serie interesantă de cursuri pe Coursera. Explorează și tu lista noastră și vezi ce ți s-ar potrivi în funcție de interesele tale.

#1. How to Start A Business

Cursul este de fapt un ghid pentru cei care vor să-și dezvolte propria afacere: de la idee, plan și până la implementare. Cursul nu va cuprinde o descriere a acestor procese, dar te va ghida în timp real în realizarea lor.

Cursul începe pe: 9 mai 2016
Creat de: Michigan State University
Limba de predare: Engleza
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu” în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj a dat startul celei de-a II-a ediții a concursului de lectură cu genericul „Bătălia Cărților”. Astfel, copiii și adolescenții au oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele literare, de a cunoaște noi autori și personaje, în cele din urmă fiind desemnați „Cititorul anului 2016”.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Îmbunătățește-ți nivelul de limbă germană, descoperă orașul Berlin și cunoaște elevi germani din întreaga lume la tabăra de vară DAS Akademie.

„Mai întâi râdem, apoi facem”, deoarece atunci când nu este distractiv, nu se învață! Acesta este motto-ul Academiei DAS, care, timp de aproape douăzeci de ani, organizează tabere de vară pentru învățarea limbii germane în Berlin.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

În perioada 18-24 iulie, la Caux, Montreux, în Elveția, are loc un program pentru tinerii dornici de a cunoaște mai mult despre valorile europene.

Programaul tinerilor ambasadori își propune să promoveze participarea tinerilor în cadrul conferinței anuale a programului „Addressing Europe’s Unfinished Business” (AEUB) și implicarea în alte activități relaționate.

Acest program este o oportunitate bună de a-ți face vocea auzită printre tinerii europeni, care au ca scop comun construirea unui viitor bazat pe valori europene. Participanții vor parcurge teme istorice, de identitate și aspecte culturale în cadrul sesiunilor organizate aici. Tinerii sunt invitați să împărtășească experiența câștigată cu colegii și prietenii lor din țările de origine.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală caută, în toate raioanele ţării, persoane care își doresc să devină traineri/formatori în domeniul electoral. Trainerii/formatorii vor fi formați și certificați de către CICDE. Ulterior, aceștia vor fi antrenați în procesul de instruire a funcționarilor electorali și a altor categorii de beneficiari.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 56 57 58 ... 80 >>