Jurnalist cetatenescJurnalismul cetățenesc este un proiect nou conceput pentru elevii din întreaga țară, cât și regiunea din stânga Nistrului, cu vârsta cuprinsă între 13 și 18 ani. Acesta tinde să implice tinerii în activități utile și inovatoare.

Ce îți oferă Jurnalismul Cetățenesc?

 • Să devii reporter în localitatea ta;
 • Să-ți dezvolți abilitățile de comunicare;
 • Să înveți a relata, scrie un subiect de presă;
 • Să creezi spoturi sociale, filmulețe scurte;
  Citeste mai departe
  Categoria: Oportunități

Julian Cochran 2015Dacă ești pasionat de pian și visul tău este să ai o performanță Live pe marile scene ale lumii, participă la competiția Julian Cochran 2015.

Competiția pentru pianiști Julian Cochran 2015 este un concurs internațional care se desfășoară online. Abilitățile de care trebuie să dispună orice participant: sensibilitate, imaginație muzicală și abilitatea interpretării.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Tinerii pentru drepturile omuluiDacă ești tânăr activ și dornic să participi într-un proiect național, aplică la programul „Tinerii pentru Drepturile Omului”.

Participând, vei avea șansa de a te implica într-un șir de activități pe parcursul anului 2015:

 • Cursuri tematice despre Drepturile Omului și Evaluarea Periodică Universală;
 • Instruiri practice în monitorizarea drepturilor omului și redactarea rapoartelor;
  Citeste mai departe
  Categoria: Oportunități

New York75 de tineri din întreaga lume vor participa la o școală de vară în Tarrytown, New York, în perioada 13 – 20 iunie 2015. Iată cum poți aplica pentru a fi și tu printre participanți.

Școala de Vară este organizată pentru a doua oară, de către Alianța Civilizațiilor Organizației Națiunilor Unite în colaborare cu Education First. Tineri din toată lumea vor discuta despre provocările globale în contextul diversității culturale și religioase.

Pe lângă cursurile organizate, participanții vor avea
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

The Delegation of the European Union to MoldovaThe Delegation of the European Union to Moldova organizes a study visit to Estonia for selected Moldovan journalists from regional media outlets.

The purpose of the visit is to offer the opportunity for the representatives of the Moldovan mass media to acquaint with positive examples of EU approximation and EU institutions’ functioning mechanisms at central and regional levels.

Requirements for candidates:
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Global TalentTe-ai gândit vreodată că ai putea să-ți dezvolți abilitățile profesionale într-un mediu internațional? Ți-ai dorit să acumulezi experiența atât de mult căutată de către orice angajator din Republica Moldova? Acum acest lucru este mai mult decât posibil cu ajutorul programului Global Talent.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Academia de Stiinte a Moldovei_Cel mai bun elev al anuluiAcademia de Științe a Moldovei, Agenția pentru Inovare si Transfer Tehnologic a ASM, Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuala în parteneriat cu Ministerul Educației al Republicii Moldova anunță Concursul republican „Cel mai bun elev inovator” ediția a VIII-a.

Concursul este organizat cu scopul de a susține și stimula ideile inovaționale și creative ale elevilor. La concurs pot participa toți elevii instituțiilor de învățământ din Republica Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 72 73 74 ... 81 >>