Articole Centrul DACIAOportunităţi de stagiere pentru tinerii originari din Republica Moldova care își fac, sau și-au făcut studiile peste hotare. Asociația Moldovenilor din Marea Britanie, în parteneriat cu Biroul pentru Relații cu Diaspora, Jeunes Moldaves și Asociația "Republica Moldova - Marea Britanie" lansează programul de stagiere care va avea loc în perioada de vară, pentru o durată cuprinsă între 4 și 8 săptămâni consecutive.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Oraşul Soroca, a obţinut titlul Capitalei Tineretului pentru anul 2014, perioadă în care va avea şansa de a prezenta tinerilor un program multidimensional, care va cuprinde aspecte ce ţin de preferinţele şi tendinţele culturale ale tinerilor, oportunităţi de participare la toate nivelele, iniţiative de promovare a voluntariatului, cooperare internaţională, multiculturalism şi integrare, inclusiv vor fi prezente acţiuni din domeniul sport, sănătate şi educaţie non-formală.


Citeste mai departe
Categoria: Oportunități

TEST de INTELIGENŢĂ al lui EinsteinDeşi cei mai mulţi dintre voi probabil au auzit de el, îţi propunem, să încerci să rezolvi (sau să-ţi provoci copiii sau prietenii) un test distractiv şi complex propus de marele savant Albert Einstein. Pariul lui Einstein era că 98% dintre oamenii de pe Pământ nu pot răspunde corect la întrebarea de la finalul testului. Iată testul:

  • Există 5 case fiecare de altă culoare.
  • În fiecare casă locuieşte o singură persoană, fiecare de altă naţionalitate.
  • Fiecărui locatar al fiecărei case îi place o anumită băutură, fumează o anumită marcă de ţigări şi deţine un anumit animal de casă.
    Citeste mai departe
    Categoria: Oportunități

Asociaţia Jurnaliştilor de Mediu şi Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) organizează un training pentru reprezentanţii din mass-media naţională şi locală, axat pe jurnalismul de mediu: problematica protecţiei mediului şi dezvoltării durabile, a schimbărilor climatice şi a eficienţei energetice.

Training-ul va avea loc în perioada 16 – 17 octombrie 2013. Timp de două zile, participanţii, asistaţi de experţi naţionali şi din România, vor afla despre jurnalismul de mediu, vor însuşi modalităţi de abordare a subiectelor ecologice, pentru a putea reflecta profesionist acest domeniu în publicaţiile/instituţiile unde activează.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

CNTM1. Context

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) este o structură umbrelă a 34 organizații de tineret, care își propune să fie organizația ce întruneşte interesele tinerilor din Moldova şi să servească drept platformă naţională unică a sectorului asociativ de tineret.


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Institutul de Formare Continuă (IFC), conceput în baza unor programe avansate de pregătire a specialiştilor în diverse domenii, anunţă admiterea pentru anul de studii 2013-2014 pentru următoarele specialităţi:

1. Facultatea Limbi Străine
- Translator sincronistic
- Profesor/Translator (limba engleză)

- Profesor/Translator (limba germană)

2. Facultatea Tehnologii Informaţionale
- Informatică
- Tehnologii informaţionale
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Chișinău, 9 Iulie 2013 — Asociaţia Obştească ”Sănătate pentru Tineri”, în cadrul Proiectului moldo-elveţian ”Generaţie Sănătoasă”,în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie ”N.Testemiţanu”, Centrul Naţional Sănătatea Reproducerii şi Genetică Medicală, Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Neovita, organizează în perioada 30 iulie-2 august 2013, Cursul Avansat ”Şcoala de Vară în Sănătatea Adolescenţilor 2013.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 72 73 74 75 >>