EDU Forum_AIESECCum exact să alegi când ai de luat una dintre cele mai importante decizii? Unde să mergi la studii? Ce program să urmezi? În ce domeniu să te specializezi? Care sunt perspectivele profesionale asociate cu programul de studii? Cum poți obține o bursă de studii în străinătate? Unde și cum poți urma un program de voluntariat ? Care este cea mai bună școala sau universitate? Cum să-ți finanțezi studiile?
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Curs onlinePortalul TV Live și online streaming video, Privesc.eu a lansat de curând un nou modul, care permite studenților să urmărească online unele cursuri de la Universitatea Tehnică din Moldova (UTM). Studenții au posibilitatea de asemenea să recomande profesorii preferați.

Pentru cei care au ratat un curs la universitate sau pur și simplu vor să-l revadă, acum au posibilitatea să-l urmărească online prin intermediul noului modul lansat de portalul Privesc.eu – Cursuri Universitare.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Programul CEED GrowAplicările pentru programul CEED Grow, generaţia a II-a sunt deschise până la data de 23 septembrie 2014.

Programul CEED Grow este un program exclusiv pentru antreprenori entuziaşti şi ambiţioşi care vor fi selectaţi să participe pe parcursul perioadei de 9 luni în cadrul unui program educaţional, de dezvoltare şi creativ bazat pe formare profesională formată din 9 cursuri practice care includ schimb de experienţă, cunoştinţe şi idei generate în discuţiile deschise în cadrul grupului – mentori şi participanţi;
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Romi_Curs la calculator_FOCUS_CRT DACIAPentru prima dată în oraşul Soroca, în luna septembrie 2014, se desfăşoară cursuri de instruire la calculator gratis pentru tineri de origine romă. Cursurile au început la data de 8 septembrie 2014, în sala de calculatoare a Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, unde s-au înscris deja 17 tineri de origine romă.

În cadrul cursurilor, tinerii sunt echipaţi teoretic şi practic cu informaţii despre posibilităţile Internetului
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

DAAD_Deutscher Akademischer Austauschdienst_Serviciul German de Schimb Academic)DAAD (Deutscher Akademischer Austauschdienst – Serviciul German de Schimb Academic) este cea mai mare organizație pe plan mondial care sprijină schimbul internațional de studenți și cercetători. Este o organizație fondată de insituțiile de învățămînt superior din Germnaia în anul 1925.

Funcțiile și scopurile DAAD

Forum Global în domeniul Politicilor de TineretOraşul Baku din Azerbaijan este gazda primului Forum Global în domeniul Politicilor de Tineret. Evenimentul se va desfăşura în perioada 28-30 octombrie 2014. Cheltuielile legate de transport, cazare şi masă sunt acoperite de Ministerul Tineretului şi Sportului din Azerbaijan. Organizatorii se aşteaptă ca la acest Forum să participe circa 700 de tineri din întreaga lume, însă 200 de de participanţi vor fi selectaţi din aplicările trimise online.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Serviciul European de VoluntariatDaca esti interesat de proiecte in Serviciul European de Voluntariat (a fi voluntar in alta tara intr-un anumit proiect al unei organizatii/ cheltuielile legate de transport/cazare/alimentare sint asigurate de catre program): 

1. Contacteaza organizatiile active din Moldova in domeniul programului Serviciul European de Voluntariat (European Voluntary Service).
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 72 73 74 ... 78 >>