Fundatia Soros MoldovaProgramul Egalitate şi Participare Civică (EPC) al Fundaţiei Soros-Moldova anunţă lansarea concursului de selectare a participanţilor în cadrul unui program de instruire în domeniul anti-discriminare, destinat în principal juriştilor şi avocaţilor. Reprezentanţii altor profesii juridice, cum ar fi judecătorii şi procurorii, de asemenea sunt eligibili să participe.

Echipa de formatori care vor pregăti şi livra acest program va fi formată din trei formatori din România cu o bogată experienţă în domeniu şi un formator naţional.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

SSL_Winrock

Winrock Moldova, în parteneriat cu Misiunea OSCE în Moldova, va organiza în perioada 5-12 August, Şcoala de Vară pentru Dezvoltarea Capacităţilor de Lider (SSL), care se va desfăşura la o tabără din or. Vadul-lui-Vodă. Acest proiect complex şi interactiv este destinat tinerelor cu vârsta cuprinsă între 16 şi 21 de ani de pe ambele maluri ale râului Nistru.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Școala de varăȘcoala de vară pentru 40 de tineri din Republica Moldova, România și Ucraina

În perioada  23-26 august în incinta taberei de odihna “Romantica” din Cahul se v-a desfășura Şcoala de Vară Internațională “Tinerii-promotori ai viitorului” din cadrul Euroregiunii “Dunărea de Jos”. 


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Centrul European pentru Drept Necomercial (ECNL) anunţă posibilitatea efectuării unui stagiu  de o săptămînă la oficiul ECNL din Budapesta. Stagiarul/ra va efectua cercetări în domeniul cadrului juridic al societaţii civile cu susţinerea şi expertiza angajaţilor ECNL; va avea acces la resursele ECNL; va participa la întruniri cu reprezentanţi ai OSC-lor din Ungaria. ECNL va acoperi cheltuielile de transport Chişinău - Budapesta, precum şi cheltuielile de cazare şi hrană pentru perioada de timp respectivă. Nu se va oferi onorariu. Limba de lucru în cadrul stagiului este limba engleză. 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Curs pentru tineri antreprenori_Centrul DACIA

Joi, 18 Aprilie 2012

În cadrul Proiectului ”Educaţie şi instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii - II”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire în domeniul antreprenorial “Managementul eficient al afacerii proprii”.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Curs de instruire avansată 1 C contabilitate

Marți, 17 Aprilie 2012

În cadrul Proiectului ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs de înscriere la Cursul de instruire avansată “Eficientizarea evidenţei contabile şi a managementului financiar prin implementarea programului specializat 1C Contabilitate”.

Cursul are o durată de 50 ore total și este structurat după modulele:

  • Modulul I – Componentele programei 1C Contabilitate. Lansarea programei. Structura ferestrei de lansare. Meniurile ferestrei programei. Meniurile documentelor. Marcarea pentru ştergere. Durata: 4 ore academice.
    Citeste mai departe
    Categoria: Oportunități

Oferta de angajare_CRT DACIA

Postul vacant: Asistent de proiect

Marți, 17 Aprilie 2012

În scopul implementării proiectelor „Educaţie şi Instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii – II” și ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs pentru suplinirea unui post de asistent de proiect.

Perioada de angajare: 18 luni

Cerinţe şi responsabilităţi:


<< 1 ... 72 73 74 >>