Oferta de angajare_CRT DACIA

Postul vacant: Asistent de proiect

Marți, 17 Aprilie 2012

În scopul implementării proiectelor „Educaţie şi Instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii – II” și ”Locuri de muncă pentru tineri”, Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA anunţă concurs pentru suplinirea unui post de asistent de proiect.

Perioada de angajare: 18 luni

Cerinţe şi responsabilităţi:

Curs antreprenoriat CRT DACIA

Concurs de selectarea participanţilor pentru Cursul „Managementul eficient al afacerii proprii”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă selectarea participanţilor pentru Cursul de Lungă Durată cu tematica „Managementul eficient al afacerii proprii”, care va începe la data de 01 februarie 2012. Cursul va fi desfăşurat în cadrul  Proiectului “Educaţie şi instruire în domeniul activităţii antreprenoriale şi angajării în câmpul muncii - II”, finanţat de Winrock Moldova.
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Post vacantCentrul de Resurse pentru Tineret DACIA angajează Specialist Principal

02.09.2011. Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA angajează full-time, o persoană motivată şi cu experienţă în poziţia de Specialist Principal în cadrul „Serviciului de participare civică şi apărare a drepturilor omului”. Scopul serviciului dat, este de a spori nivelul de participare şi implicare a tinerilor în comunitate prin intermediul Consiliilor Locale de Tineret.

 
Citeste mai departe

Categoria: Oportunități

Curs antreprenoriat CRT DACIAConcurs de selectarea participanţilor pentru Cursul „Managementul Eficient al Afacerii Proprii”

Centrul de Resurse pentru Tineret DACIA, anunţă selectarea participanţilor pentru Cursul de Lungă Durată cu tematica „Managementul Eficient al Afacerii Proprii”, care va începe la data de 03 octombrie 2011. Cursul va fi desfăşurat în cadrul  Proiectului “Educaţie şi Instruire în Domeniul Activităţii Antreprenoriale şi Angajării în Câmpul Muncii - II”, finanţat de Winrock Internaţional.


Citeste mai departe

Categoria: Oportunități


<< 1 ... 79 80